PROBLEMI I U FUTSALU Reprezentacija BiH otputovala na Euro bez dvojice igrača pozitivnih na koronu

Futsal reprezentacija BiH
NS BiH

Reprezentativci futsal reprezentacije Bosne i Hercegovine jutros su s Međunarodnog aerodroma Sarajevo letom preko Frankfurta krenuli u Amsterdam na Europsko prvenstvo koje se održava od 19. siječnja do 6. veljače.

No, BiH nije krenula kompletna. Iako su se oporavili Ivanković i Pantić, neugodna vijest stigla je za izbornika Ivu Krezu i njegov stručni stožer.

Naime, Sabahudin Petak i Senad Poračanin su nakon jučerašnjih PCR testiranja bili pozitivni na COVID-19, te se oni nisu našli među putnicima za Nizozemsku. Veliki je to hendikep za BiH s obzirom da Petak igra u odličnoj formi, a Poračanin je također odličan ove sezone na vratima GFC Sarajevo.

Oni će se u četvrtak ponovo testirati, te će se u slučaju negativnog testa naknadno priključiti reprezentaciji.

Na prvenstvo su tako otputovali; Stanislav Galić (Mostar SG), Almedin Bundevica (KMF Doboj), Josip Sesar (Stuttgarter, Njemačka), Blago Gašpar (Novo Vrijeme, Hrvatska), Davor Arnautović (Salines), Srđan Ivanković (Stuttgarter, Njemačka), Bilal Jelić (Mostar SG), Marijo Aladžić (Mostar SG), Nermin Kahvedžić (Mostar SG), Anel Radmilović (Mostar SG), Josip Bošković (Vrgorac, Hrvatska), Darko Milanović (Salines), Kristijan Pantić (Brotnjo), Andrijano Dujmović (Hercegovina).

Prvi susret na Euru BiH igra protiv Španjolske 22. januara u 17:30 sati.