SJAJAN POSAO GORANA MELHERA U NJEMAČKOJ Klub je najprije uveo u Bundesligu, a sada je osvojio jesenski naslov

Goran Melher, Futsal
Goran Melher

Mostarski futsal stručnjak Goran Melher, živi sjajne dane na klupi bundesligaša Stuttgartera FC. Nakon što je u prošlo sezoni preuzeo klub koji se natjecao u nižem rangu, te ga uveo u Bundesligu,  njegova momčad je danas na vrhu iste te je proslavila jesenski naslov prvaka.

Osigurali su jesensku titulu Melherovi igrači utakmicom na gostovanju kod Fortune Düsseldorf s visokih 11:2. Iako imaju utakmicu manje pokazali su dominaciju u prvenstvu.

Goran Melher,Futsal

"Ušli smo u sezonu s jednim ciljem, a to je da budemo u vrhu i postepeno rastemo iz utakmice u utakmicu, na kraju smo osvojili jesenski naslov. Znali smo dobro našu kvalitetu, ali s najavama uvijek treba biti oprezan. No, tek smo na pola puta. Iako imamo utakmicu manje, osvojili smo jesenski naslov što dovoljno govori", kaže Melher za Hercegovina.info

No, nije sve išlo glatko.

Goran Melher,Futsal

"Zadnji mjesec dana imali smo dosta problema. Koronavirus nam se uvukao u klub, ali unatoč tome na kraju smo izvukli i dali svoj maksimum", dodaje.

"Sada nam slijedi stanka od mjesec dana, a onda već u prvom kolu igramo derbi protiv drugoplasirane ekipe HOT 05. Što se tiče daljih ciljeva, naravno da je cilj na kraju postati prvi prvak Bundeslige. Moramo za vrijeme stanke napraviti analizu i dobro sagledati što nam je potrebno za ostvarenje našeg cilja", rekao je Melher.

Dodajmo kako za Stuttgarter FC nastupaju i poznata imena s naših prostora poput Mostaraca Ivana Knezovića i Josipa Sesara, zatim Saše Babića, Miodraga Aksentijevića i Srđana Ivankovića.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.