MELHER UVEO STUTTGARTER U BUNDESLIGU "Dva 'luđaka' i ja smo 16 mjeseci radili za ovo"

Futsal, Goran Meler, Goran Melher, Futsal
Goran Melher

Stuttgarter Futsal Club novi je Bundesligaš. Momčad koju s klupe vodi Mostarac Goran Melher uvjerljivo se danas prošetala završnim turnirom i izborila najviši rang natjecanja. Baš poput i Bundeslige i druga liga se zbog pandemije igrala po turnirskom sistemu. Melherova momčad najprije je u polufinalu svladala FC Liriu iz Berlina rezultatom 6:1, a u finalu je Stuttgarter slavio protiv FC St. Paulija s čak 9:0.

"Naš cilj je bio Bundesliga i on je ostvaren, iako je liga bila prekinuta nakon trećeg kola zbog pandemije. Mogu reći kako sam presretan i zadovoljan. Tri 'futsal luđaka' Miro Mepox Augustinović, Dragoslav Matko Matošević i ja, u ovaj projekt smo krenuli još prije 16 mjeseci. Radili smo i živjeli za ovo 24 sata na dan i na kraju nam se sve vratilo", kaže Melher.

Njegova momčad je sastavljena od dobro poznati imena.

"Tu je bivši hrvatski reprezentativac Saša Babić, Josip Božinović, zatim Mostarac Ivan Knezović, Josip Sesar. Imamo i reprezentativca Makedonije Rustovskog. Momčad je uglavnom sastavljena od igrača s naših prostora", ističe.

Malo će kaže proslaviti, a već sutra 'zasukati rukave'.

"Mi na ovome nećemo stati, idemo na najveći mogući cilj, a to je osvajanje Bundeslige. Iako je tek danas prvenstvo završilo i vrijeme je za slavlje, mogu vam otkriti da ćemo već kroz nekoliko dana krenuti s pojačanjima. Bit će pravih transfer bombi, imena koje i vi dobro poznajete. Što se pak tiče dugoročnijeg cilja, želja nam je igrati važnu ulogu u europskim natjecanjima", rekao je Melher za Hercegovina.info.

Podsjetimo, prošlog vikenda Bundesligu je osvojio TSV Weilimdorf za kojeg također nastupaju brojni igrači s naših prostora poput Ćorluke, Ivankovića, Delića...

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.