Mostarci Petar Drežnjak i Juraj Soldo zlatni na WAKO Europskom kickboxing kupu u Karlovcu

Mostarci Petar Drežnjak i Juraj Soldo zlatni na WAKO Europskom kickboxing kupu u Karlovcu
Hunter Mostar

U Karlovcu se održao službeni WAKO Europski kickboxing kup u periodu od 7. do 9. veljače 2020 godine. Na Kupu je nastupilo preko 500 natjecatelja od kojih su i dvojica mostarskih boraca Petar Drežnjak i Juraj Soldo. Kickboking borilački sport u kojemu se koriste udarci rukama i nogama i obuhvata više disciplina. Petar je nastupao u disciplini K1 u kategoriji +91 kilograma, dok je Juraj također u kategoriji +91 kg odabrao Full-Contact disciplinu u svojem prvom međunarodnom nastupu.

Petar Drežnjak je u finalu K1 čekao Mađar Mihajlov David gdje ga je bez većih problema rutinski pobijedio, dok je Juraj Soldo u finalu Full contacta pobijedio Strykovski Pavela iz Poljske.
Obojica Mostaraca vraćaju se u rodni grad sa zlatnim medaljama i kako sami kažu još većom motivacijom za trening.

Borci su zadovoljni organizacijom i svojim nastupima te se ovim putem zahvaljuju svom sponzoru ToRO Mostar doo koji im je omogućio odlazak na ovaj prestižni međunarodni Wako europski Kickboxing kup u Karlovcu. Također se zahvaljuju trenerima Dariju Jurišiću (KTB Split, Split), Slavenu Planiniću (Slava MMA, Mostar) i Miri Velagiću (MTC Hunter, Mostar) te svima koji su pomogli u pripremama.

Ova godina je dobro počela za ove mlade Mostarske borce te im ovim putem upućujemo čestitke i puno uspjeha u budućnosti, priopćili su iz Kickboxing kluba Hunter.