VITEZ MILE BOŠNJAK Mostarski boksač opravdao ulogu favorita u Posušju

VITEZ MILE BOŠNJAK Mostarski boksač opravdao ulogu favorita u Posušju

U Posušju se 26.11. održao 20. po redu tradicionalni kup 'Vitez Mile Bošnjak' u organizaciji istoimenog kluba. Priredba se održala u gradskoj sportskoj dvorani Posušje gdje je odrađeno 10 borbi od čega tri borbe profesionalnog boksa, jedna borba amaterskog boksa, dvije borbe tajlandskog boksa, tri borbe po pravilima K1, te dvije borbe po pravilima Low kick.

Među onima koji su sudjelovali u borbama bio je i Mostarac Petar Drežnjak iz Muay thai kluba 'Hunter' iz Mostara. Petar Drežnjak je u super teškoj kategoriji uspješno savladao protivnika iz Zagreba Eugena Laljaka tehničkim nokautom u prvoj rundi po pravilima tajlandskog boksa.

Petar je ovim pobjedom potvrdio da je u sjajnoj formi te opravdao ulogu favorita koju su mu i sami organizatori turnira dodijelili. 

Drežnjak je rekao: "Ovo je izuzetna godina za mene. Kao senior na Europskom (EMF) i Svjetskom prvenstvu (IFMA) sam osvojio oba puta po 3. mjesto u veoma jakoj konkurenciji, a iz turnira u turnir nastojim podignuti formu na najveći nivo kako bih ostvario svoj san i nastupao na Olimpijskim igrama gdje je sada službeno uvršten tajlandski boks. Sve je prošlo super za mene i sada idem na lagani odmor gdje ću u krugu obitelji i prijatelja proslaviti ovu pobjedu. 

Hvala mojim trenerima Miri Velagiću (MTC 'Hunter', Mostar) i Filipu Zovko ('Body Zone', Mostar), sparing partnerima i sponzorima koji su mi mnogo pomogli u ovim pripremama i radujem se novim izazovima u budućim borbama".