FOTO  Mostarski Muay thai borci okićeni novim zlatnim medaljama, dobili poziv za hrvatsku reprezentaciju

MTC Hunter

U subotu 18. 3. 2022. održalo se u Zagrebu prvenstvo Hrvatske u tajlandskom boksu (Muay thai) u organizaciji Hrvatskog saveza tajlandskog boksa na čelu s predsjednikom Marijom Franićem.

Prvenstvo se održalo u dvorani Osnovne škole Jelkovec, Sesvete u kojoj je nastupilo preko 100 boraca iz 32 kluba među kojima i 5  borca iz mostarskog kluba tajlandskog boksa Hunter. Prvo su nastupili juniori Ivan Skoko u kategoriji -63,5 kg, Tvrtko Slokar u kategoriji -67 kg, Karlo Leko u kategoriji -71 i Branko Kožul u kategoriji -81 kg, a potom i mlađi senior Marin Radat u kategoriji do 75 kg. Leko je osvojio bronzu dok su Skoko, Slokar, Kožul i Radat osvojili zlatne medalje.

Nakon osvojenih prvih mjesta borci dobili poziv u reprezentaciju od izbornika Ivana Rudana.

Za ove mlade momke predstoji odmor, a nakon toga pripreme s reprezentacijom koje se tradicionalno održavaju u Skradinu, a uvjet su za odlazak na Europsko i Svjetsko prvenstvo u tajlandskom boksu.

Iz kluba tajlandskog boksa Hunter se zahvaljuju svima koji su pomogli u pripremama i realizaciji odlaska na prvenstvo te ovim putem pozivaju sve one koji su zainteresirani da dođu u klub i treniraju tajlandski boks kako profesionalno tako i u vidu rekreacije. Svi zainteresirani mogu dobiti iscrpnije informacije na web stranici kluba hunter.ba