Mostarac Marko Šimunović državni prvak u stolnom tenisu

Marko Šimunović, STK Mostar
Najviše zadovoljstva i slavlja imao je član STK-a Mostar Marko Šimunović koji je postao državni prvak.

Nakon odigrane grupne faze gdje je Šimunović bez izgubljenog seta svladao svoja tri protivnika (Zijadić,Dupcić i Dadić) u 1/16 finala je pobijedio Dadić Amara s 3:0, u 1/8 finala Egrlić Emana 1/4 finalu rezultatom 3:0, bolji je bio od Besima Bosankića da bi u 1/2 finalu nakon gubitka od 2:0 u setovima uspio preokrenuti meć u svoju korist i svladati s tijesnih 3:2 Hamzu Kamenjaša.

Ništa manje nije bilo ni zanimljivo finale sa Bakirom Husremovićem gdje se Šimunović opet vraćao i spasio jednu meč loptu, te je na kraju uspio i osvojio 1. mjesto i postao državni prvak.

Ovo je ujedno i 4 turnir za redom što ga osvaja ova mlada nada te ubjedljivo završila sezonu bez poraza na 1. mjestu rang liste najboljih sub kadeta BiH. Osim Šimunovića za STK MOSTAR odličan turnir odigrali su i klubske kolege inace državni ekipni prvaci BiH Jurica Stjepanović (5:1 skor), Sajin Hrvoje (5:1) i Tino Vučić kojemu je ovo bio prvi službeni nastup sa skorom od 1:2.

Moramo još spomenuti odličnu organizaciju domaćina i da je na turniru nastupilo 90 dječaka i djevojčica iz dvaesetak klubova BiH.

STK Mostar