VIDEO  I Mate Bulić je pozvao sve one koji imaju više od 100 kila da dođu u Blatnicu

Blatnica
Instagram

Od 10. srpnja u Blatnici kreće malonogometni turnir, ali samo za one koji imaju više od 100 kila.

Turnir pod geslom "I mi debeli smo nečija dica" organizira dvojac Mirko i Mladen Odak koji su zaljubljenici u ljetne turnire koji se organiziraju širom Hercegovine i Hrvatske.

U svom mjestu i svojoj općini odlučili su organizirati nešto što do sada nije bilo u ovom kraju.

"S obzirom da je većina turnira na isti kalup, mi smo se odlučili za nešto malo drugačiji. Turnir radimo po uzoru onoga u Rakitnu, a s obzirom da sam i sam nastupao na ovakvom turniru u Runovićima svidjela mi se ideja", kaže Mirko Odak.

"U jako smo dobrim odnosima s organizatorima tog turnira i nikako nismo konkurencija jedni drugima već podrška", dodaju organizatori.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nagrade su posebna priča.

"Ekipa koja osvoji prvo mjesto za nagradu dobiti pečeno janje, pečeni odojak i 30 litara vina. Drugoplasirani će proći "samo" s janjetom i 20 litara vina, dok će se "brončani" počastiti s tepsijom ispod peke i 10 litara vina. Četvrta najbolja momčad turnira morat će pojesti 200 ćevapa i popiti 5 litara vina. Najdeblji igrač turnira kao trofej će dobiti pancetu, a najdeblja ekipa dobiva pršut", kažu nam organizatori.

Posebno su se zahvalili mjesnoj zajednici Blatnica i svim sponzorima. 

Treba reći kako je na ovaj jedinstveni turnir ekipe i posjetitelje u svoju Blatnicu pozvao i legendarni hercegovački glazbenik Mate Bulić putem video poruke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ukoliko ispunjavate sve kriterije ovog turnira i volite mali nogomet i dobru zabavu prijaviti se možete do 6. srpnja.