STOKILAŠI U BLATNICI Stiže najbolji igrač HNL-a, dozvoljeno jesti do samog vaganja

Turnir stokilaša Blatnica
Instagram

Dolaskom ljetnih mjeseci u Hercegovini tradicionalno kreću i malonogometni turniri. Jedan malo drugačiji održat će se u Blatnici.

Naime, tamo će moći nastupiti samo igrači koji imaju preko 100 kilograma koji će za svoje uspjehe za nagrade imati janje, odojak, pršuti i puno toga drugog što će im nadomjestiti izgubljeno tijekom utakmica.

Turnir stokilaša Blatnica

Turnir drugu godinu zaredom organiziraju Mladen i Mirko Odak.

"Prošle godine smo ostali pozitivno iznenađeni kako je sve prošlo. Utakmice, ekipe, gledatelji, iće, piće i dobra zabava, sve je bilo na vrhunskoj razini. Stoga smo se odlučili i ove godine organizirati turnir koji će nadamo se prerasti u tradiciju", kaže organizator Mirko Odak.

Turnir stokilaša u Blatnici

Posjetitelje očekuju brojna iznenađenja.

"Tako je. Osim bogatog programa i nagrada, mogu tek otkriti kako će nam ove godine doći i neka poznata imena. Stiže najbolji nogometaš HNL. Nije Livaja, jer on nema 100 kilograma. Najbolji na drugi način. To je sve što mogu reći, za ostalo ćete se morati uvjeriti sami kada dođete".

Poziva i sve one koji se možda srame zaigrati.

"Ako ste baš "teška kategorija", možete doći navijati, skupljati i dodavati lopte, jesti, piti, gangati, pjevati i veseliti se. Teren ćemo prepustiti ovima malo vitkijima", ističe Odak za Hercegovina.info.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nadaju se kako će turnir prerasti u tradiciju.

"Posljednjih godina svi pričaju o Blatnici zbog našeg Mate Bulića i "Blatničkih nota dobrote" koje se održavaju svake godine u kolovozu. Nadamo se kako ćemo i mi Matinim putem od Blatnice praviti "centar svita" samo u nešto ranijem terminu", zaključio je Odak.

Recimo kako turnir započinje 17. lipnja a prijave su otvorene do 15. lipnja. Kako su istaknuli organizatori uoči vaganja je dozvoljeno jesti i piti u neograničenim količinama.

Turnir stokilaša Blatnica

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.