FOTO  Zrinjski žestoko krenuo s pripremama u Međugorju, u srijedu prvi ispit

Stadion HŠK Zrinjski
Hercegovina.info

Nogometaši HŠK Zrinjski ušli su u drugi tjedan priprema. Umjesto Livna, kako se to ranije najavljivalo, Plemići su došli u svoju stalnu bazu u Međugorje. Dva tjedna priprema odradit će igrači Sergeja Jakirovića u miru Sport Centra Circle International. Iako bi se možda u Livnu malo "lakše disalo", u Međugorju su tereni ipak bolji.

Stadion HŠK Zrinjski

Večeras u 18:30 Jakirović je svoje nogometaše izveo na glavni teren sportskog centra. Pod njegovim vodstvom, ali i cijelo stručnog stožera 'Plemići' su krenuli jako i žestoko, a tempo je večeras dirigirao kondicijski trener Marin Ivančić. Kratka pas igra, pa puno trke, pa ponovno tako. Osvježenje je bilo itekako potrebno na više od 30 stupnjeva.

Stadion HŠK Zrinjski

No, puno je "mladih i gladnih" kako je rekao na prozivci Jakirović. Svi žele zadobiti njegovo povjerenja za novu sezonu. Priliku da pokažu što znaju imat će već u srijedu. U Međugorje stiže HŠK Posušje. Novi premijerligaš, momčad Denisa Ćorića bit će sigurno pravi suparnik u kojem će Jakirović već moći vidjeti jasne smjernice za iduću sezonu.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.