ZRINJSKI Za sada samo jedan igrač nije nastavio pripreme u Međugorju

Sadiku Zrinjski
hercegovina.info

Nogometaši Zrinjskog nakon slobodne nedjelje danas su ponovno vratili u svoju bazu u Međugorje, gdje će se nastaviti pripremati za nastavak sezone. Iako je trener Sergej Jakirović najavljivao kako bi danas u Međugorje mogao povesti nešto manji broj igrača, za sada se to nije dogodilo. Za razliku od prošlog tjedna u Međugorje nije došao samo mladi Josip Radoš koji će najvjerojatnije na posudbu.

Kako nam je rekao sportski direktor Neretve iz Metkovića, Marko Bencun, rado bi ga želio dovesti kako bi osnažio svoju momčad za proljeće.

U 15 sati, po jako hladnom i kišovitom vremenu, poveo je Jakirović Plemiće na novi trening, a zalaganje i trka su bili na visokom nivou. 

Sadiku Zrinjski

Druga kontrolna utakmica koju je Zrinjski trebao odigrati s Jadranom iz Ploča u srijedu je otkazana, pa će Plemićima protivnik u četvrtak u Međugorju biti Junak iz Sinja. 

Sergej Jakirović na raspolaganju tako sada ima 28 igrača i tri vratara, a u razgovoru za hercegovina.info rekao je kako bi ta brojka za prvenstvo trebala biti nešto kraća, točnije 24 igrača i tri vratara. Koji će igrači sreću potražiti na posudbi ili u nekoj drugoj sredini vidjet ćemo u narednim danima.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.