FOTO  Zrinjski uvjerljiv protov slovačkog superligaša, čak tri pogotka pala nakon ubačaja iz kornera

Zrinjski Zlate Moravce
HŠK Zrinjski

I u trećoj pripremnoj utakmici u sklopu priprema u Međugorju, nogometaši HŠK Zrinjski upisali su pobjedu. Nogometaši Krunoslava Rendulića danas su bili bolji od slovačkog superligaša FC ViOn Zlate Moravce rezultatom 4:1.

Od prve minute susreta Rendulić je na teren poslao momčad u slijedećem sastavu; Topić - Ćorluka, Jakovljević, Senić, Brekalo - Kamenar, Sučić - Ćuže, Ivančić, Jukić - Kiš.

Jedini pogodak u prvom djelu vidjeli smo u 21. minuti kada je nakon ubačaja iz kuta najviši u skoku bio Josip Ćorluka koji je pogodio za vodstvo Plemića. Imali su Slovaci nekoliko izraziti dobrih prilika u prvom djelu, no nije bilo preciznosti, a nekoliko puta je i vratar Topić bio na pravom mjestu.

U nastavku smo ipak vidjeli puno više.

Na pogodak smo čekali svega pet minuta. Ubacio je iz kornera Vukotić, a Franko Sabljić glavom loptu sprema u mrežu.

U 63. minuti Zrinjski je povisio na 3:0. Sjajno je asistirao Vukotić za Bilbiju, a kapetan Zrinjskog u maniri pravog golgetera šalje to u mrežu.

U 77. minuti još jedan pogodak Zrinjskog nakon kornera. Ubacio je ovaj put Antonio Prskalo, a najviši u skoku ovaj put je bio Damir Zlomislić koji pogađa za 4:0.

Do kraja utakmice Slovaci su uspjeli smanjiti na 4:1 kada je u 83. minuti pogodio Demitra.

Podsjetimo, Zrinjski je prije današnjeg susreta odigrao još dvije kontrolne utakmice. Slavili su Plemići protiv Kruševa 10:1 te protiv Croatije iz Zmijavaca 2:1.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.