Zrinjski uvjerljiv protiv drugoligaša iz Srbije, Mišković autor prekrasnog pogotka

Zec Škrbić Mišković Zrinjski
Ilustracija / hercegovina.info

U četvrtom pripremnom susretu odigranom u Medulinu, nogometaši Zrinjskog pobijedili su Kolubaru iz Lazarevca s 3:0.

Momčad Mladena Žižovića pobjedom nad Kolubarom zauzela je peto mjesto na prijateljskom turniru na kojem je u prvom dijelu odigrala tri utakmice. Na staru je Zrinjski pobijedio Istru 5:1, zatim je poražen od Rudara iz Prijedora 2:0, dok je utakmica s poljskom Sandecjom završila bez pobjednika 1:1.

Miljan Škrbić u devetoj minuti pogađa vratnicu gola drugoligaša iz Srbije. Novi napadač Zrinjskog prvi pogodak za Plemiće postiže u 36. minuti nakon ubacivanja Filipovića s desne strane.

Najljepši trenutak susreta dogodio se u 75. minuti kada se Mišković namjestio na udarac na rubu šesnaesterca i pogodio suprotni kut gola Kolubare. Mišković je u 83. minuti prebacio vratara Kolubare, a na odbijenu loptu nakon intervencija odbrane natrčao Zec i lako pogodio mrežu. 

Zanimljivo kako su Škrbić, Mišković i Zec u Zrinjski došli tijekom priprema u Medulinu i svi su se prvi put upisali u listu strijelaca u današnjem susretu. 

Zrinjski: Horkaš (od 46. Soldo), Barbarić (od 46. Stojkić), Ćorluka, Gojković (od 46. Jakovljević), Ibanez (od 65. Rugašević), Zlomislić (od 46. Rustemović), Čurjurić (od 70. Čirjak), Bilbija (od 46. Šovšić), Filipović (od 46. Zec), Tičinović (od 46. Mišković), Škrbić (od 46. Kunić).