VIDEO  Zrinjski 'tricom' slavio protiv Olimpika na Koševu

U okviru 26. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine nogometaši HŠK Zrinjski danas su na stadionu Asim Ferhatović Hase svladali Olimpik. Strijelci za Plemiće danas su bili Filipović, Magdić i Ivančić.

Odlično je Zrinjski otvorio utakmicu. U 10. minuti nakon jednog prekršaja na rubu šesnaesterca Zrinjski je dobio slobodan udarac. Loptu je namjestio Filipović i fantastično pogodio za slavlje Plemića.

Nedugo zatim velika prilika na drugoj strani. Odlično je pucao bivši igrač Zrinjskog Ivan Čurjurić, ali njegov udarac odsjeda na vratnici gola Varvodića.

U 25. minuti stopostotna prilika za Olimpik. Sam je pred Varvodića izašao Osmanović, ali vratar Zrinjskog to odlično brani. Do kraja poluvremena nije bilo izglednijih prilika za pogodak te su Plemići na predah otišli s prednošću.

U nastavku ponovo odlično otvaranje za Mostarce. Igrala se 48. minuta kada je ubacio Filipović, a najbolje se u šesnaestercu domaćih snalazi Marin Magdić i pogađa za 0:2.

U 60. minuti dobra prilika za Olimpik. Glavom je pucao Lekanić, no hvata to Miro Varvodić.

Do trećeg pogotka Plemići su došli u 90. minuti. Kontru je istrčao Tododrović, sjurio se prema vratima Olipmika i uposlio Ivančića kojemu nije bilo teško poslati loptu u mrežu.

Ovom pobjedom Zrinjski je stigao na samo četiri boda zaostatka za vodećim Sarajevom, koga će upravo ugostiti naredno kolo u Mostaru, dok je Olimpik na 11. mjestu s 20 osvojenih bodova. U idućem kolu momčad Slavka Petrovića na gosovanje će kod Željezničara na Grbavicu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.