VIDEO  Zrinjski tri igrača poslao na posudbu

Zrinjski tri igrača poslao na posudbu
hercegovina.info

Nogometaši HŠK Zrinjski u subotu protiv Krupe otvaraju proljetni dio sezone. Pod novim trenerom Sergejom Jakirovićem Plemići će krenuti u lov na Europu koja je minimalni cilj kluba s Bijelog Brijega. U dres s lentom u zimskom prijelaznim roku stigao je čitav niz mladih igrača koji su se kroz pripreme u Međugorju i turnir u Gabeli nastojali nametnuti šefu stručnog stožera.

Već početkom priprema Sergej Jakirović nam je rekao kako će morati 'rezati' kadar jer broj igrača s kojima želi krenuti u prvenstvo je 25 plus tri vratara te kako će neki mladi igrači morati na posudbu.

Danas su iz mostarskog kluba i objavili tri igrača koja će se kaliti u drugim klubovima, a to su: Blaž Bošković, Anđelo Kordić i Josip Radoš. Mladi zadnji vezni Blaž Bošković ići će u momčad Denisa Ćorića u HŠK Posušje. Josip Radoš, kako smo već i ranije pisali proljetni dio provest će u Neretvi. On je pak bio želja sportskog direktora kluba Marka Bencuna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mladi desni bočni Anđelo Kordić vratit će se u Jadran iz Ploča. Na njegovoj poziciji igraju Josip Ćorluka i Mario Tičinović te je za Kordića struka procijenila kako bi mu bilo dobro da igra u drugom klubu pod punom minutažom.

Kažimo kako je Zrinjski danas i saznao protivnika u četvrtfinalu Kupa BiH. Plemići će na najteži mogući ispit na Koševo kod Sarajeva. Nakon ždrijeba Jakirović je rekao:

"Neću ništa spektakularno otkriti. Čeka nas najteži mogući suparnik i jako zahtjevna utakmica, a posebno što tri dana prije igramo sa Sarajevom prvenstveni susret. Kako sam već i govorio, mi idemo iz utakmice u utakmicu. Šanse su sigurno podjednake. Ja se veselim takvim utakmicama, to su stari rivali. Sigurno je kako će biti teško, ali neka bolji pobjedi", rekao je Jakirović.

Sadržaj se učitava...

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.