FOTO/VIDEO  Zrinjski svladao Solin u Međugorju

Zrinjski Solin
Hercegovina.info

Reprezentativnu stanku Zrinjski je iskoristio za mini pripreme u Međugorju. Tako su danas 'Plemići' na glavnom terenu SC Circle International odigrali prijateljski susret sa Solinom kako bi ostali u natjecateljskoj formi pred derbi susret u na Tušnju gdje će Mostarci idući vikend na gostovanje kod Tuzla Cityja.

Slavili su igrači Sergeja Jakirovića danas rezultatom 2:0.

Prvo poluvrijeme mreže su mirovale iako je Zrinjski najveću priliku propustio na samom početku utakmice. Kazneni udarac nije uspio realizirati Karlo Kamenar, vratar Solina je to dobro obranio. Imali su nogometaši Zrinjskog još tri izgledne prilike za pogodak, no na poluvrijeme se otišlo rezultatom 0:0.

U 53. minuti Zrinjski je došao do pogotka. Odlično je Gadže pronašao Malekinušića na drugoj vratnici, a ovaj to poslao u mrežu.

Sadržaj se učitava...

U 62. minuti Zrinjski je došao i do drugog pogotka. Lijepim udarcem s dvadesetak metara za 2:0 pogodio je Ivan Jukić. Ispostavit će se kasnije da je to bio i konačan rezultat utakmice.

U današnjem susretu Jakirović je dao priliku sljedećim igracima:

Kukić (46' Soldo), Tičinović (60' Juranović), Barišić (60' Vrljić), Magdić, Čoko (60' Vinicius), Tešija, Kamenar (60' Zlomislić), Malekinušić, Gadže (60' Prskalo), Jukić (70' Šipovac), Sabljić.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.