FOTO/VIDEO  Zrinjski slavio u Trebinju, Juranović pogodio za tri boda

Leotar Zrinjski
Hercegovina.info

Nogometaši HŠK Zrinjski danas su u okviru 7. kola Premijer lige BiH svladali Leotar u Trebinju rezultatom 0:1. Jedini pogodak na utakmici postigao je Dragan Juranović u 27. minuti utakmice.

Prvu priliku imali su 'Plemići' već u 4. minuti. Bekić je dobro ubacio, a Bilbija uhvatio volej, no vratar Leotara je to dobro obranio.

Dvije minute kasnije još ljepša prigoda za Mostarce. Fantastično je petom asistirao Bilbija za Juranovića, ovaj još bolje tukao, ali lopta odsjeda na gredi domaćeg gola.

U 10. minuti ponovno je u prilici bio kapetan Zrinjskog Bilbija. No njegov udarac glavom sigurno hvata Ristić.

Zrinjski do vodstva dolazi u 26. minuti. Bekić izvodi korner, lopta dolazi do Damira Zlomislića koji je šalje povratno do Juranovića koji dobrim udarcem postiže pogodak. Imao je vratar Leotara tu loptu u rukama, ali je ona na kraju cijelim obujmom prešla gol liniju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

U 34. minuti prilika za Leotar. Pucao je dobro Milović, a Luka Kukić dobro odbija njegov udarac.

U nastavku prvu prigodu ponovno su imali Mostarci. Sjajno je u 55. minuti ubacio Bekić, loptu na drugoj vratnici hvata Bilbija, ali njegov udarac odlazi pokraj vrata.

Do 85. minute nismo vidjeli previše uzbuđenje, a onda sjajna prilika za Leotar. Nakon kornera, glavom je iz gužve pucao jedan igrač Leotara, Kukić nije mogao do te lopte koja se kretala ka mreži, no Bilbija se bacio i pred gol linijom spasio čist pogodak domaćih.

Do kraja utakmice rezultat se nije mjenjao te je Zrinjski za Mostar odnio tri zaslužena boda.

Ovom pobjedom Mostarci su došli do drugog mjesta i petnaestog boda, dok je Leotar na desetom mjestu s pet osvojenih bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore