FOTO  Zrinjski slavio protiv Kaskade u ludoj utakmici punoj preokreta

HFC Zrinjski, MNK Kaskada, Premijer futsal liga BiH
hercegovina.info

U okviru 5. kola Premijer futsal lige BiH, igrači HFC Zrinjski večeras su u utakmici punoj preokreta svladali momčad Kaskade rezultatom 9:6.

Imali su Plemići početak iz snova. U 4. minuti na semaforu je pisalo 3:0 za Zrinjski, a strijelci su bili Sušac (1. i 4. minuta) te Drežnjak (3. minuta).

No, onda slijedi veliki preokret u kojem Kaskada postiže čak pet pogodaka. Najprije je u 8. minuti na 3:1 smanjio Nurkić u 5. minuti utakmice. Samo tri minute kasnije već je 3:2. Ovog puta za momčad iz Gračanice precizan je bio Isanović. I kada se očekivao odlazak na odmor novi pogodak za goste. Mrežu Čolaka pogodio je ponovno Isanović.

U nastavku Kaskada nastavlja u istom ritmu i u pet minuta postiže dva pogotka. Najprije je precizan Nurkić u 23. minuti, a zatim i Hodžić samo dvije minute kasnije za potpuni šok na klupi domaćih.

No, mlada momčad Zrinjskog nije se dala predati. Već u 26. minuti na 4:5 smanjuje Ivan Perić, da bi tri minute poslije Golemac vratio stvari na početak.

Šezdezetak sekundi nakon toga Zrinjski ponovno vodi, a strijelac je Edi Marić. U 31. minuti Golemac postiže još jedan pogodak i diže Zrinjski na dva pogotka razlike (7:5)

U 32. minuti kapetan Ivan Drežnjak postiže svoj drugi pogodak na utakmici.

No, ne predaje se ni Kaskada koja brzo uzvraća u 34. minuti preko Buljubašića koji smanjuje na 8:6 i vraća nadu svojoj momčadi.

No, sve dileme oko pitanja pobjednika riješio je Bubalo u 36. minuti utakmice i postavio konačan rezultat 9:6, za drugu pobjedu Zrinjskog u sezoni.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.