VIDEO  Zrinjski remizirao protiv Shkëndije, Ćuže postigao prvijenac

Zrinjski Shkendija
KF Shkëndija

U posljednjoj pripremnoj utakmici u Svetom Martinu na Muri nogometaši HŠK Zrinjski danas su remizirali protiv momčadi KF Shkëndije odigravši susret rezultatom 3:3.

Sergej Jakirović u prvom poluvremenu na teren je poslao sljedeću jedanaestoricu; Čondrić, Ćorluka, Senić, Magdić, Memija, Savić, Sučić, Janković, Tičinović, Ćuže, Mandić.

Poveli su 'Plemići' već u 8. minuti susreta, a prvijenac u dresu Zrinjskog postigao je Mario Ćuže.

Sadržaj se učitava...

Do kraja poluvremena Shkëndija je uspjela izjednačiti. U 42. minuti mrežu Josipa Čondrića pogodio je Hasani te se rezultatom 1:1 otišlo na odmor.

U nastavak Jakirović na teren šalje drugu momčad u sastavu; Soldo, Gulišija, Mijatović, Bekić, Malekinušić, Kozina, Kamenar, Bojo, Juranović, Šipovac, Sabljić.

U 49. minuti Zrinjski vodi 2:1, a strijelac je bio Karlo Kamenar. No, tri minute kasnije već je 2:2. Vlastitu mrežu pogodio je Mijatović.

Dvije minute kasnije još jedan autogol, ali na drugoj strani. Loptu je sada u svoju mrežu poslao Murati za prednost Zrinjskog 3:2.

Konačnih 3:3 postavio je Sadiru u 58. minuti susreta.

Zrinjski je tako na pripremama u Svetom Martinu na Muri ostvario dvije pobjede; Mura (2:1) i Varaždin (3:0) te jedan remi ovaj današnji protiv Shkëndije.

Zrinjski se sutra vraća za Mostar gdje će nastaviti s pripremama za nastavak sezone i Ligu prvaka protiv Sheriffa.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.