VIDEO  ZRINJSKI POTVRDIO TRANSFER Brkić se iz Dubaija javio videoporukom

HŠK Zrinjski večeras je i službeno potvrdio transfer Ivana Brkića u Rigu iz Latvije. Podsjetimo, Brkić je u ponedjeljak napustio pripreme Plemića te je odletio za Dubai gdje se njegova nova momčad nalazi na pripremama. 

Nakon što je jučer prošao liječničke preglede, Brkić je stavio potpis na ugovor s Latvijcima na dvije godine s opcijom produženja na još jednu.

Sadržaj se učitava...

'HŠK Zrinjski Mostar može službeno potvrditi transfer Ivana Brkića u Riga Football Club, trostrukog uzastopnog prvaka Latvije. Brkić je u naš klub stigao prije dvije i pol godine kao slobodan igrač, službeni debi upisao je 11. srpnja 2018. protiv Spartaka u kvalifikacijama za Ligu prvaka, a HŠK Zrinjski napušta sa 68 službenih nastupa. Ivanu se zahvaljujemo na velikom doprinosu koji je ugradio u naše uspjehe te mu želimo puno sreće u nastavku karijere', priopćili su večeras iz Zrinjskog.

Brkić se pak videoporukom obratio svom sada već bivšem klubu i njegovim navijačima.

Hrvatski vratar sa Zrinjskim je imao ugovor koji je vrijedio još šest mjeseci tako da će mostarski klub na njegovom transferu uprihoditi i odgovarajuću odštetu. 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.