ZRINJSKI KRENUO U REMONT Dogovoreni vratar i napadač

Luka Kukić
FTV

HŠK Zrinjski nakon osam godina nije se uspio plasirati u europska natjecanja. Splet nesretnih okolnosti, nekoliko propuštenih 'meč lopti' te lošiji međusobni omjer ostavili su Plemiće iza Širokog Brijega iako su Mostarci sezonu završili s jednakim brojem bodova kao i momčad s Pecare.

No, što je tu je. Nova sezona kreće za mjesec i pol dana, točnije 17. srpnja i pod Bijelim Brijegom već rade 'punom parom' kako bi što spremnije dočekali prvenstvo. Sada se mogu isključivo u miru posvetiti preslagivanju momčadi. 

Kako doznajemo Zrinjski je dogovorio već dva pojačanja. Na vratarsku poziciju stiže Luka Kukić koji je prošlu sezonu branio za momčad Mladena Žižovića, Slobodu iz Tuzle.

Sadržaj se učitava...

Kukić je Posušak koji je karijeru započeo u Imotskom, branio za RNK Split, drugi momčad Osijeka, poljsku Korona Kielce da bi u rujnu 2020. godine stigao na Tušanj. Njegov ugovor sa Slobodom istekao je prije tri dana, 31. svibnja i u Mostar će Kukić kao slobodan igrač. Njegov dolazak vjerojatno znači odlazak Mire Varvodića.

Drugi ime koje stiže pod Bijeli Brijeg je napadač Miroslav Iličić. Među 'Plemiće' stiže iz 'Farmaceuta', u Zrinjski iz Slaven Belupa. Cijelu karijeru Iličić je proveo u rodnoj Rijeci.

Luka Kukić

Nastupao za sve omladinske kategorije kluba s Kantride/Rujevice, zatim branio boje Orijenta, da bi u ljeto 2020. stigao u Koprivnicu. Njegov ugovor ističe 15. lipnja te će i on u Mostar kao slobodan igrač.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.