FOTO/VIDEO  Zrinjski Jadranu 'utrpao' sedmicu, Jakirović ozbiljno može računati na mladost

Zrinjski Jadran Ploče
Hercegovina.info

U drugom pripremnom susretu odigranom u Međugorju, nogometaši HŠK Zrinjski danas su uvjerljivo slavili protiv Jadrana iz Ploča rezultatom 6:1.

U prvom poluvremenu Jakirović je na teren poslao sljedeću jedanaestoricu: Soldo, Ćorluka, Jakovljević, Magdić, Bekić, Savić, Kamenar, Šakota, Bilbija, Juranović, Hadžić.

Poveli su 'Plemići' već u 7. minuti susreta kada je na asistenciju Mateja Šakote loptu u mrežu spremio povratnik u redove Zrinjskog Irfan Hadžić.

Na 2:0 u 23. minuti utakmice povisio je iz kaznenog udarca Nemanja Bilbija.

Sadržaj se učitava...

Jadran do pogotka dolazi u 25. minuti. Pogriješio je stoper Zrinjskog Marin Magdić. Loptu mu je ukrao Mihovil Šutalo i poslao je iza leđa Antonija Solde.

U nastavak su za Zrinjski na teren istrčali: Čondrić, Malekinušić, Marić, Barišić, Tičinović, Bojo, Bašić, Šipovac, Janković, Jukić, Sabljić (68' Prskalo).

Na samom početku drugog dijela, u 48. minuti, ponovno kazneni udarac za Zrinjski. Ovog puta loptu je uzeo Ivan Bašić i pogodio za 3:1. 

Do kraja utakmice vidjeli smo još četiri pogotka u mreži Pločana. Najprije je prvijenac u dresu Zrinjskog postigao u 60. minuti Niko Janković koji je u Zrinjski stigao na posudbu iz Dinama.

Šest minuta kasnije na 5:1 povisio je Franko Sabljić, dok je šesti pogodak za 'Plemiće' ponovno postigao Bašić u 71. minuti. U posljednjim minutama utakmice, točnije u 88. minuti Mostarci su došli do sedmog pogotka. Strijelac je bio Danilo Šipovac.

Sljedeći prijateljski susret Zrinjski će odigrati 29. siječnja protiv Croatie iz Zmijavaca također u Međugorju.