ŽIŽOVIĆ Imamo jednu malu dilemu, otklonit ćemo je večeras nakon treninga

Mladen Žižović
HŠK Zrinjski

Nogometaši Zrinjskog danas su avionom iz Mostara stigli u Ljubljanu, gdje ih sutra na stadionu Stožice očekuje susret 2. kola kvalifikacija za Europsku ligu protiv Olimpije. 

Večeras Plemići imaju i trening, kako bi osjetili teren slovenskog kluba. Trener Mladen Žižović nada se najboljem.

"Vidjet ćemo kako će to sutra izgledati, nadamo se najboljem. Igrači su svi zdravi i raspoloženi i očekujemo da prođemo u sljedeće kolo."

O Olimpiji je rekao.

"Imaju nekoliko igrača na koje treba obratiti pažnju. Ono što trebamo iskoristiti je to, da imaju dosta novih igrača i možda nisu u potpunom ritmu i nisu dovoljno uigrani."

Kaže kako bi bilo bolje da se igra pod Bijelim Brijegom, no, da ih put nije pretjerano izmorio.

"Ekipa koja brže uđe u ritam i prva postigne gol, sigurno će biti bliže pobjedi. Nadam se da ćemo to biti mi. Bilo bi bolje da igramo u Mostaru, no, s obzirom na to da je Slovenija blizu i da nismo imali problem prilikom putovanja, mislim da ne bi trebalo biti pluseva ili minusa što se tiče ove utakmice.

Sastav je ipak zadržao za sebe.

"Svi igrači su zdravi i njih dvadeset koji su pošli na put konkuriraju za sastav. No, nećemo puno eksperimentirati. Sastav će biti očekivan za mnoge, imamo jednu malu dilemu, ali otklonit ćemo je poslije večerašnjeg treninga."

Rezultat je kaže najvažniji.

"Neka bude kao prošle tri utakmice, rezultat je najbitniji u svemu. Nadam se da ćemo popraviti igru, a da neće trpjeti rezultat", rekao je Mladen Žižović.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.