ZBOG ŠAMARANJA U ŠIROKOM Napadač Sarajeva žestoko kažnjen

FK Sarajevo, Darko Bodul
sportsport.ba

Napadač Sarajeva Darko Bodul žestoko je kažnjen zbog događanja na Pecari u derbiju protiv Širokog Brijega. On će naime, preskočiti pet utakmica koliko ga je kaznila Disciplinska komisija NS BiH zbog šamaranja kapetana Širokog Brijega Bože Muse.

Tim činom Bodul je ostavio svoju momčad na cjedilu budući da mu je sudac pokazao put u svlačionicu. Na putu do iste napadač Sarajeva obračunavao se i s domaćim navijačima.

Sarajevo na ovu odluku ima pravo žalbe što će vjerojatno i učiniti.

Nakon utakmice na svom Instagramu oglasio se i sam Bodul.

"Svu krivicu za poraz preuzimam isključivo na sebe, te se ispričavam svojim suigračima, stručnom stožeru i naravno svim našim vjernim navijačima. A sada bi se osvrnuo na događaj koji je prethodio mome isključenju. Naime, tijekom cijelog susreta suđenje je bilo ispod svake razine. Nakon očiglednog starta s leđa koji bi se svugdje okarakterizirao prekršajem za žuti karton, dosuđen je samo prekršaj. Nakon mog negodovanja igrači Širokog su krenuli put mene i protome uputili psovke - majke, što nisam mogao savladati u sebi i reagirao sam kako sam reagirao. Znam da to nije profesionalno i da sam svoj klub ostavio na cjedilu, ali ovo je bilo jače od mene. Samo Sarajevo", napisao je Bodul.