ZANIMLJIVO Izbornik mlade reprezentacije BiH poslao poziv igraču koji ove sezone nije odigrao ni jednu minutu u svom klubu

Mlada reprezentacija BiH, Slobodan Starčević, Branko Đukić

Izbornik mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine, Slobodan Starčević, prije nekoliko dana objavio je popis igrača na koje računa koji je izazvao puno bure u bosanskohercegovačkoj javnosti.

Na popisu se nalaze imena nekoliko igrača koji su u izrazito lošoj formi ili čak nemaju zapažene minutaže u svojim klubovima, dok pak s druge strane nema nekih imena koji su po ocjenama bh. stručnjaka zaslužili poziv, piše Sportsport.ba.

A, danas je izbornik Starčević uputio poziv Branku Đukiću, nogometašu Istre za kojeg vjerojatno ni oni najzagriženiji ljubitelji HNL-a nisu čuli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Đukić u ovoj sezoni, bar prema dostupnim podacima na Transfermarktu, za Istru nije odigrao nijednu minutu, a z dva navrata nalazio se na klupi za rezervne igrače.

Da bi sve bilo komičnije, u prošloj sezoni je ovaj mladi nogometaš za Rudeš u drugom po jačini rangu hrvatskog nogometa odigrao ukupno 10 utakmica, a na terenu je proveo "čak" 62 minute.

No, bez obzira na gore navedene podatke, postoji mogućnost da je Đukić neotkriveni talenat kojeg su na treninzima Rudeša i Istre otkrili skauti mlade reprezentacije pa će biti zanimljivo vidjeti što će pokazati u nadolazećim susretima.