Vučina Šćepanović: Alarm je upaljen, svi se moraju trgnuti i vratiti Zrinjski na mjesto koje mu pripada

vučina šćepanović

Kako smo i sinoć pisali malonogometaši Brotnja svladali su momčad Tanga, u okviru 3. kola Premijer futsal lige BiH.

Čitlučani su sinoć za protivnika imali odličnu ekipu koja ih je itekako dobro namučila, i čiji bodovni učinak do sada, nije realna slika kvalitete Tanga.

Jedan od stožernih igrača Tanga je Vučina Šćepanović, dobro poznato ime s velikih nogometnih travnjaka, naročito među navijačima HŠK Zrinjski.

Nakon utakmice porazgovarali smo s njim i upitali ga prati li još uvijek svoju bivšu momčad.

-Naravno, sve uvijek redovno pratim. Moram reći da je alarm upaljen, svi se moraju trgnuti i vratiti Zrinjski na mjesto koje mu pripada. Mora se analizirati koji su razlozi zašto je Zrinjski izgubio četiri derbi susreta, od Sarajeva, Željezničara, od Širokog i sada od Veleža. Velika su očekivanja od trenutnog kadra, a rezultat u prvenstvu za sada nije dobar.

No, tijekom razgovora u jednom se Vučina složio sa nama.

-Imam isti dojam kao i vi, kao da je sve krenulo nizbrdo odlaskom Irfana Hadžića. To je fantastičan igrač, čiju kvalitetu je teško nadomjestiti, uz dužno poštovanje prema svima koji ga mjenjaju. Zrinjski je s njim odigrao fantastičnu Europu, ali jednostavno su brzo ostali bez njega i to se osjeti. No, nadam se kako će Zrinjski smoći snage i do kraja prvenstva vratiti se u borbu za sami vrh.

Kaže Vučina kako će mu Mostar i Zrinjski zauvijek ostati u lijepom sjećanju.

-Tu sam stekao prijatelje za cijeli život i često svratim u Mostar. Tu ću se rado vraćati, jer samo lijepe uspomene nosim, kako iz Mostara, tako i iz Zrinjskog, kazao je za Hercegovina.info Vučina Šćepanović.