DUDIĆ "Tko te pita, pamti se samo pobjednik, znam da me gledao s neba"; ŠĆEPANOVIĆ "Morali smo ranije ovo riješiti"

FK Velež, feđa dudić, vučina šćepanović, FK Sarajevo, KUP BIH
Klix

Nogometaši Veleža osvojili su Kup Bosne i Hercegovine. Nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca 'Rođeni' su svladali Sarajevo. Nakon utakmice trener Veleža Feđa Dudić je bio sretan i emotivan.

"Presretan sam. Kad vidim sreću na licima ovih ljudi onda znam koliko smo ih razveselili. Malo bih o utakmici. Sigurno naše najlošije prvo poluvrijeme. Jednostavno strah noge su nam bile vezane. Sve što smo dogovarali nismo radili. Drugo poluvrijeme smo kontrolirali. Nismo neke prilike stvarali. Ali tko te pita na kraju, pamti se samo pobjednik. Bit će upisano da je Velež osvojio i to će ostati zapisano u povijesti. Drago mi je da smo s ovom ekipom u manje od tri godine otkada sam došao izašli u Europu nakon 22 godine, a sada donijeli trofej nakon 36 godina. Mislim da je to vrhunac svega i nek uživaju Mostarci i Veležovci", kazao je Dudić te u suzama dodao:

"Ovu pobjedu pored navijača poklanjam za svog prijatelja nedavno preminulog Smaila Hodžića koji bi sad sretan. Radovao se svakom mom uspjehu. Znam da me gledao s neba i da je bio uz mene večeras".

S druge strane pomoćni trener Sarajeva Vučina Šćepanović rekao je kako je njegova momčad morala stvari riješiti u prvom poluvremenu.

"Prvo poluvrijeme smo odigrali možda i najbolje poluvrijeme, dominirali, stvarali prilike, kontrolirali utakmicu. Morali smo ranije to riješiti da ne dođemo u ovu situaciju u koju smo došli na kraju. Drugo poluvrijeme smo znali da će Velež pojačati. Nisu nas ugrozili. Ušli smo u seriju jedanaesteraca. Ovog puta nije otišlo na naš mlin. Okrećemo se novim utakmicama i idemo dalje", rekao je Šćepanović.