VUKUŠIĆ ZA HERCEGOVINA.INFO Zrinjski je ozbiljna momčad, prednost domaćeg terena ništa ne znači

Ante Vukušić
NK Olimpija

HŠK Zrinjski u 2. pretkolu Europske lige u goste će Olimpiji u Ljubljanu. Slobodno možemo reći kako su Mostarci dobili najtežeg od moguća tri protivnika. Iako je momčad s Bijelog Brijega bila nositelj, neće imati niti malo lagan zadatak u Ljubljani.

Jedan od stožernih igrača Olimpije je "sinjski dijamant" Ante Vukušić, koji je u posljednje dvije sezone najbolji strijelac lige.

"Osobno mi je žao što nismo izvukli Hajduk. Europa je zahtjevna. Znamo koliko je u prvom pretkolu bilo iznenađenja. Mi smo teško prošli protiv Islanđana, dok je primjerice Maribor ispao od kluba iz Sjeverne Irske. Igra se jedna utakmica i sve je moguće", kaže Vukušić.

Prema Zrinjskom Vukušić ima respekt.

"Zrinjski je uvijek u samome vrhu, ozbiljna su ekipa i bit će jako teško.Igrao sam s Tičinovićem i Trebotićem to su odlični igrači. Početak je sezone, a Olimpija je jedna sasvim nova ekipa u odnosu na prošlu godinu. Treba nam vremena da se posložimo. Moramo ozbiljno shvatiti utakmicu i dat sve od sebe da prođemo dalje."

Kaže Vukušić kako prednost domaćeg terena nije prednost.

"Igra se bez gledatelja i po meni prednost domaćeg terena nije nikakva prednost. Igra se u čudnim okolnostima. Nemaš navijače da te bodre i da te nose. Moramo se nositi sa situacijom koja jeste i što prije priželjkivati povratak navijača na tribine", rekao je Vukušić u razgovoru za hercegovina.info.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.