VAR(IMO) OD SMIJEHA Kvržić nije, a Oliveira je u zaleđu

Borac Sarajevo Kvržić zaleđe
Screenshot

Ponovno se puno prašine podiglo nakon utakmice Borca. Ovaj put nakon utakmice sa Sarajevom koja je sinoć odigrana na Gradskom stadionu u Banjoj Luci. Vodili su gosti sve do 95. minute, a onda je Zoran Kvržić pogodio za bod. Prema fotografijama, dojam je kako je Kvržić bio u zaleđu.

Borac Sarajevo Kvržić zaleđe

Reagirao je odmah nakon utakmice predsjednik Borca Milan Tegeltija. On je uvjeren kako nema govora o zaleđu.

"Ovim k'o fol novinarima – hejterima iz Sarajeva, koji su već zaključili da je gol postignut iz zaleđa: Rekoh vam štedite otrov, trebat će vam još! Inače, Kvržić nije bio u zaleđu, a igrači koji jesu nisu sudjelovali u golu, stručnjaci!", napisao je Tegeltija na Twitteru.

A ako je Kvržić i bio u zaleđu, to bi jedino mogao reći VAR jer stoji u liniji s obramenim igračem. U svakom slučaju idemo dalje i sigurno koračamo ka našem cilju, nedjelja veliki derbi sa Zrinjskim u 19:45”, poručio je Tegeltija.

Da stvar bude zanimljivija, početkom drugog djela, suđeno je na drugoj strani nepostojeće zaleđe napadaču Sarajeva Oliveiri

Borac Sarajevo Kvržić zaleđe

U ovom slučaju VAR na kojeg se Tegeltija poziva nije ni potreban.

Predsjednik Saveza Vico Zeljković najavio je kako će se od iduće sezone u Premijer ligi BiH uvesti VAR. Do tada možemo samo "VARiti" od smijeha.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.