USŠ FORTUNA NOVI SUDIONIK LIGE HNŽ Pozitivna sportska priča od velikog značaja za Mostar

USŠ FORTUNA NOVI SUDIONIK LIGE HNŽ Pozitivna sportska priča od velikog značaja za Mostar
USŠ Fortuna

Svoje egzistiranje na sportskoj sceni u Mostaru od ove natjecateljske sezone počinje Univerzalna škola sporta "Fortuna" Mostar. Fortunu prvi izazov očekuje već početkom rujna kada kreće Županijska liga pionira i pretpionir NS HNŽ.

U prvoj ovosezonskoj utakmici UŠS Fortuna odmjerit će snage protiv ekipe NK Cim.

"Univerzalna škola sporta Fortuna postoji već sedam godina, a do danas smo ostvarili brojne međunarodne suradnje te smo sudjelovanjem na mnogobrojnim međunarodnim turnirima ostvarili zapažene rezultate. Surađujemo i s brojnim klubovima u Bosni i Hercegovini. Oduvijek težimo boljem, trudimo se napredovati I kontinuirano raditi te je osnivanje nogometnog kluba logičan slijed događaja," govori Elvis Ćorić, predsjednik Univerzalne škole sporta “Fortuna”.

"Fortuna će se natjecati u kategorijama pretpioniri, pionira i seniora. Naš cilj je da se što više djece bavi sportom, da se zadrže u sportu i da postanu formirane zdrave osobe, a vjerujem da smo na dobrom putu" ističe Ćorić.

"U Univerzalnoj školi sporta Fortuna vlada obiteljska, ugodna atmosfera, a pokazatelj toga su rezultati koje je Fortuna ostvarila do sad kao i veliki broj zadovoljne djece i roditelja. Omasovljenje omladinskog pogona je još jedan korak naprije," govori Sanel Tiro.

Univerzalna škola sporta “Fortuna" osnovana je 2015. godine i danas ima 170 članova. Osnovali su je nogometni djelatnici, Mostarci Elvis Ćorić i Mustafa Kodro. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zasigurno ovo je jedna pozitivna sportska priča i od velikog značaja za grad Mostar.