USŠ FORTUNA NOVI SUDIONIK LIGE HNŽ Pozitivna sportska priča od velikog značaja za Mostar

USŠ Fortuna,Županijska liga HNŽ
USŠ Fortuna

Svoje egzistiranje na sportskoj sceni u Mostaru od ove natjecateljske sezone počinje Univerzalna škola sporta "Fortuna" Mostar. Fortunu prvi izazov očekuje već početkom rujna kada kreće Županijska liga pionira i pretpionir NS HNŽ.

U prvoj ovosezonskoj utakmici UŠS Fortuna odmjerit će snage protiv ekipe NK Cim.

"Univerzalna škola sporta Fortuna postoji već sedam godina, a do danas smo ostvarili brojne međunarodne suradnje te smo sudjelovanjem na mnogobrojnim međunarodnim turnirima ostvarili zapažene rezultate. Surađujemo i s brojnim klubovima u Bosni i Hercegovini. Oduvijek težimo boljem, trudimo se napredovati I kontinuirano raditi te je osnivanje nogometnog kluba logičan slijed događaja," govori Elvis Ćorić, predsjednik Univerzalne škole sporta “Fortuna”.

"Fortuna će se natjecati u kategorijama pretpioniri, pionira i seniora. Naš cilj je da se što više djece bavi sportom, da se zadrže u sportu i da postanu formirane zdrave osobe, a vjerujem da smo na dobrom putu" ističe Ćorić.

"U Univerzalnoj školi sporta Fortuna vlada obiteljska, ugodna atmosfera, a pokazatelj toga su rezultati koje je Fortuna ostvarila do sad kao i veliki broj zadovoljne djece i roditelja. Omasovljenje omladinskog pogona je još jedan korak naprije," govori Sanel Tiro.

Univerzalna škola sporta “Fortuna" osnovana je 2015. godine i danas ima 170 članova. Osnovali su je nogometni djelatnici, Mostarci Elvis Ćorić i Mustafa Kodro. 

Zasigurno ovo je jedna pozitivna sportska priča i od velikog značaja za grad Mostar.