FOTO/VIDEO  PANDŽA, PEHAR, MILETIĆ... "Dream team" u HNK Međugorje juri ulazak u viši rang natjecanja

Mile Pehar
HNK Međugorje

U derbiju 10. kola Županijske lige HNŽ nogometaši HNK Međugorja na svom su terenu Sportskog centra Circle International svladali Blagaj s uvjerljivih 5:0. 

Iako bi bilo nesportski i neozbiljno o tome već sada govoriti, bila je ovo utakmica koja bi prema svemu sudeći mogla odlučiti o tome koja će se momčad plasirati u viši rang natjecanja, s obzirom na to da su obje momčadi dominantne u ligi, te će između sebe voditi borbu za prvo mjesto i ulazak u 2. Ligu Federacije BiH.

Sve je u nedjeljnom derbiju bilo riješeno već u prvom djelu.

Poveli su nogometaši Davora Juričića već u 12. minuti kada je pogodio Boris Pandža ovozimsko mega pojačanje za Međugorje.

Na 2:0 povisio je u 14. minuti mladi Petar Miličević, dok je samo tri minute kasnije mrežu Blagaja zatresao Mile Pehar, još jedno dobro poznato ima s naših nogometnih terena.

U 19. minuti bilo je već 4:0, a pogodio je ponovno Petar Miličević.

Posljednji pogodak na utakmici vidjeli smo već u 34. minut, kada je ponovno precizan bio Mile Pehar. 

Nakon odličnog prvog djela Međugorje je ubacilo u brzinu manje i mirno utakmicu privelo kraju.

Da se nešto zanimljivo događa u HNK Međugorje svjedoče i igrači koji su odlučili pomoći ovom klubu kako bi izborio plasman u viši rang natjecanja.

Tako smo primjerice u ovom susretu u dresu Međugorja imali prilike gledati Luku Miletića bivšeg stopera brojnih hrvatskih prvoligaša, ali i bivšeg igrača Željezničara, Čelika, Posušja. 

Mile Pehar

Kako smo već i spomenuli, najzvučnije pojačanje je Boris Pandža koji je ove zime s Međugorjem potpisao "doživotni ugovor" do 2052. godine. Znamo dobro o kakvom se igraču radi. Pandža je bivši reprezentativac BiH, nogometaš Hajduka, Širokog Brijega, Šibenika, Čelika, Mechelena, Gornika Zabrze.

Mile Pehar

O Mili Peharu također ne treba trošiti puno riječi. Dijete HŠK Zrinjski, a u karijeri je još nastupao i za Lučko, Olimpik, GOŠK iz Gabele, Neretvu, Čapljinu.

Napad pak predvodi kapetan Stanislav Vasilj. Vasilj je karijeru započeo u Zrinjskom, igrao još za Željezničar, juniore Red Bull Salzburga. Nastupao je ovaj odlični napadač za još nekoliko austrijskih klubova, ali i za Brotnjo, Jadran, Neretvanac, Slogu iz Ljubuškog i NK Župu.

Mile Pehar

Za Međugorje je također u prvom djelu sezone nastupao i legendarni kapetan HŠK Zrinjski Pero Stojkić.

Ozbiljno društvo, za prvo mjesto i ulazak u 2. Ligu Federacije BiH se skupilo u Međugorju. Ambicije kluba su velike, a do kuda će to dovesti NK Međugorje ostaje nam za vidjeti.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.