USKORO RADOVI Teren se pomiče zapadnoj tribini koja će se natrkriti, a planira se izgradnja istočne tribine s poslovnim prostorima

HŠK Zrinjski stadion bijeli brijeg
hercegovina.info

Osim predstavljanja novog trenera Krunoslava Rendulića, na press konferenciji Zrinjskog danas je bilo i riječi o radovima na stadionu. Reporter Hercegovina.info po završetku izlaganja trenera Rendulića upitao je čelnike kluba kada će krenuti radovi oko postavljanja hibridnog travnjaka na stadionu.

"Što se tiče radova u planu nam je postavljanje hibridnog terena. Međutim, tu ovisimo o Nogometnom savezu BiH odnosno o izvođaču. Imamo sastanak u petak kada ćemo definirati rokove. Mi želimo precizirati rokove, a ne želimo ulaziti u neke igre koje su se događale oko nekih drugih stadiona, gdje se preko pola godine rade hibridni tereni. Naš uvjet će biti da se hibridni teren mora završiti do 1. ožujka, da što manje gubimo "domaći teren". Istovremeno bi ovaj travnjak prenijeli u kampus u Rodoč gdje bi imali trening kamp, odnosno trening centar za buduće aktivnosti", odgovorio je predsjednik kluba Denis Lasić.

On je otkrio i neke nove detalje.

"Hibridni teren pomaknuli bi ka zapadnoj tribini i u međuvremenu bi pokrenuli postavljanje nadstrešnice na zapadnu tribinu. To je nešto što mislimo da je ove zime vrlo operativno i izvodivo. Samim tim pomicanjem dobit ćemo na istočnoj strani puno prostora. Vjerojatno ćemo izaći na tržište i pokušati putem javno-privatnog partnerstva dobiti tribinu s nekim poslovnim prostorima, novim svlačionicama, klupskim prostorijama koji bi bili unutar te tribine", dodao je Lasić.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.