VIDEO  UMIJEŠALI SE ŽELJO I SARAJEVO Zrinjski pokušava dovesti igrača koji im je izluđivao obranu i zaradio ovacije navijača u Mostaru

UMIJEŠALI SE ŽELJO I SARAJEVO Zrinjski pokušava dovesti igrača koji im je izluđivao obranu i zaradio ovacije navijača u Mostaru
hercegovina.info

HŠK Zrinjski intenzivno radi na novim pojačanjima. Nakon što su pod Bijeli brijeg stigli Lovrić, Arežina, Enin i Bekić, Zrinjski pokušava dovesti i Matthiasa Fanima igrača Mladosti.

Engleski krilni napadač sve zaljubljenike u domaći nogomet osvojio je svojim igrama. Valja istaknuti i posljednji susret Zrinjskog i Mladosti u Mostaru, koji je završio podjelom bodova, u kojem je po lijevoj strani Fanimo izluđivao obranu Plemića. U tom susretu čak su ga i navijači Zrinjskog sa zapadne tribine Bijelog brijega nagradili pljeskom za borbu i požrtvovnost.

Sadržaj se učitava...

U ovoj nezavršenoj sezoni BHT Premijer lige Fanimo je ostao s učinkom od pet postignutih pogodaka i jednako toliko upisanih asistencija.

Fanimo je svojevremeno nastupao i za mlade selekcije Engleske nogometne reprezentacije, za koje je ukupno skupio 19 nastupa.

No, pred Zrinjskim je težak zadatak. U cijelu priču uključili su se s Koševa i Grbavice koji također Fanima žele vidjeti u svoji redovima. Kako će se cijela priča rasplesti ostaje nam za vidjeti.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.