FOTO  Ultrasi uz koreografiju postavili stihove poznate zagrebačke grupe

Ultrasi
HŠK Zrinjski

Jučerašnji gradski derbi između Zrinjskog i Veleža odigran je u odličnom ambijentu pred više od 8000 gledatelja. Obje momčadi imale su podršku svojih najvatrenijih navijača. Velež je stiglo bodriti 250 pripadnika grupe 'Red Army', dok su se za sjajan dekor pobrinuli i domaći 'Ultrasi'.

Najvjerniji navijači 'Plemića' na samom početku utakmice napravili su i lijepu koreografiju. Krugove u bojama i 'šetalicu' na kojoj su bili nacrtani simboli Zrinjskog, Ultrasa i Mostara upotpunila je i poruka na ogradi, a na kojoj je pisalo: "I kojim god da putem probam uvijek vrtim se u krug". Stih je to pjesme 'Smijem se' poznate zagrebačke grupe Jinx. I imaju navijači Zrinjskog ove sezone puno razloga za smijeh i radost s obzirom što su sve na terenu priredili igrači Sergeja Jakirović.

Nije ovo prvi put da popularni 'Ultrasi' za svoje poruke koriste stihove hrvatskih glazbenika. Bilo je tu ranije poruka sa stihovima Massima Savića, Darka Rundeka i Haustora, Tomislava Ivčića, Josipe Lisac, Hladnog Piva... Na hercegovačkom derbiju koristili su pak stihove hercegovačkog benda Zoster iz pjesme 'Volim što sam Ero' (Opržen od sunca, opaljen od bure). Odličan glazbeni ukus djela navijača čija je dužnost vizualni izgled 'Ultrasa'.