FOTO  Zrinjski uvjerljivo svladao Željezničar, Ultrasi se vratili uz stihove Massima Savića

HŠK Zrinjski - FK Željezničar
Hercegovina.info

Nogometaši HŠK Zrinjski slavili su večeras u derbi susretu 4. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv Željezničara rezultatom 

'Plemići' su tijekom cijelog susreta imali više od igre i bili bolji protivnik. Prije prvog pogotka, Mostarci su imali niz odličnih prilika. Prijetili su Kamenar, Bekić Bašić i Bilbija, no mreža je ostala mirovati. Imali su sjajnu prigodu i gosti preko Zdunića u 25. minuti, ali i on je bio neprecizan. 

No, mreža se trese u 35. minuti. Nakon ubačaja Bašića iz prekida, za vodstvo Zrinjskog pogađa Igor Savić.

HŠK Zrinjski - FK Željezničar

Samo šest minuta kasnije Zrinjski vodi 2:0. Ubacio je Bekić, a Bilbija glavom matira Bendera za novo slavlje pod Bijelim Brijegom. 

Valja istaknut kako je Zrinjski po prvi put od početka pandemije imao potporu svojih navijača pod Bijelim Brijegom. Ultrasi su se vratili uz odličnu koreografiju i stihove Massima Savića: 

"Odjednom otkriju se boje slike se povezu u svijet, naša lica se postroje sve opet dobije svoj red."

HŠK Zrinjski - FK Željezničar

U nastavku Zrinjski brzo stiže do trećeg pogotka. U 56. minuta ista akcija kao i kod drugog pogotka. Bekić ubacuje, a Bilbija glavom pogađa za novo slavlje 'Plemića'.

Imao je i Dragan Juranović dobru priliku za četvrti pogodak Zrinjskog nakon toga, ali nije bio precizan. U 74. mogao je Željezničar do počasnog pogotka preko Samira Bekrića, no mreža Kukića ostala je netaknuta i treći put ovoj sezoni.

Ovom pobjedom Zrinjski je upisao sedmi prvenstveni bod i sada je treći, ali i s utakmicom manje, dok je Željezničar sedmi s četiri osvojena boda.

Standings provided by SofaScore LiveScore