VIDEO  Ultrasi pred polazak Plemića: "Ljubav što spaja tuge i veselja"

Stadion HŠK Zrinjski,Ultras Zrinjski Mostar,navijači,trening

Navijači Zrinjskog svojim igračima još jednom su priredili nenadani doček, ovaj put pred polazak u Novi Grad gdje će Plemići odmjeriti snage s 'domaćinom' Borcem. Na ulazu u stadion dočekala ih je grupa Ultrasa koji su ih ispratili pjesmom i bakljama.

Poruka 'dobrodošlice' upućena igračima je bila "Ljubav što spaja tuge i veselja", jedan od stihova himne tog kluba, a dominantna je bila i prepoznatljiva zastava 'Igraj do kraja'.



Mostarci su u četvrtak doživjeli jedan od najbolnijih poraza u novijoj povijesti kluba kada su ih sekunde dijelile od grupne faze Konferencijske lige, no primili su pogodak te lošijim izvođenjem jedanaestaraca ispali iz daljnjeg natjecanja.

Ekipa Sergeja Jakirovića i nema puno vremena za tugovanje, što prije se moraju usmjeriti na domaće prvenstvo gdje su odgodili više utakmica zbog euronastupa. Jesu li Plemići podcijenili natjecateljski kalendar bh. lige te imaju li snage i širine u nastavku odigrati više utakmica u manjem vremenskom razdoblju od protivnika pokazat će naredno razdoblje.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.