Ultrasi ispraćeni sa stadiona prije proslave osvajanja Kupa BiH, Čović slavio sa Miloradom Dodikom i Vicom Zeljkovićem

Zrinjski Borac, Dragan Čović, Milorad Dodik
NS BiH

Borac i Zrinjski jučer su odigrali uzvratni susret finala Kupa Bosne i Hercegovine. Plemići su slavili i u uzvratu (1:0), pa su sa ukupnih 2:0 obranili trofej.

I ovom susretu, prisustvovao je predsjednik Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine. On se nalazio u društvu nekoliko političara, a nakon susreta se oglasio putem društvenih mreža. 

Zrinjski Borac, Dragan Čović, Milorad Dodik

"Čestitam nogometašima Zrinjskog na osvajanju Kupa Bosne i Hercegovine drugu godinu za redom. Borac i Zrinjski su u tijeku ove sezone pokazali najviše i u Kupu i u prvenstvu i siguran sam da uz ostale naše klubove mogu mnogo da pokažu i u europskim natjecanjima koja ih očekuju ovog ljeta, napisao je prvi čovjek bh. nogometa.

Potom je otkrio kako je više političara pratilo susret u njegovom društvu.

"Današnje finale sam pratio u društvu predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, delegata u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragana Čovića, zastupnice u Europskom parlamentu Željane Zovko, predsjednice Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Marije Buhač i mojih najbližih suradnika iz NS/FS BiH.

Zrinjski Borac, Dragan Čović, Milorad Dodik

Podsjećamo, najvjernije navijače Zrinjskog policijske snage su prije samog kraja utakmice izvele sa stadiona i ukrcale ih u autobuse, tako da nisu uspjeli proslaviti ovaj trofej sa svojim ljubimcima.

Zrinjski Borac, Dragan Čović, Milorad Dodik