FOTO/VIDEO  U odličnoj futsal predstavi Zrinjski slavio protiv Sloge i plasirao se u četvrtfinale Kupa

Futsal Zrinjski - Sloga
Hercegovina.info

Igrači HFC Zrinjski večeras su se plasirali u četvrtfinale Kupa BiH pobjedivši Slogu u Mostaru rezultatom 6:4.

Odlično prvo poluvrijeme odigrali su igrači Danijela Karačića. Počelo je odlično već u 2. minuti utakmice. Adnan Kalajdžić presjekao je jedno dodavanje gostujućih igrača, sjurio se prema njihovim vratima te matirao

Na 2:0 u 12 minuti povisio je Goran Zeko. Odlično mu je iz jednog auta na povratnu vratio Ivan Sušac, a Zeko još ljepšim udarcem pogađa mrežu gostiju.

U 15. minuti novi pogodak za Plemiće. Kalajdžić je istrčao jednu polukontru dodao na stranu do Bubala, koji lijepo pogađa za novo slavlje domaćih.

I kada se očekivao kraj prvog poluvremena, Zukan pogađa za Slogu desetak sekundi prije isteka vremena  te se rezultatom 3:1 odlazi na predah.

Sadržaj se učitava...

Početak nastavka odličan za goste. Samo 23 sekunde nakon što je lopta krenula s Centra Zukan je sve sam napravio odlično pucao i pogodio mrežu Čolaka za svoj i Slogin drugi pogodak na utakmici.

U 24. minuti Sloga se u potpunosti vraća u utakmicu. Ovog puta precizan je bio Halilović.

No, radost gostiju je kratko trajala. Već u idućem napada Zeko dobro puca, vratar Sloge odbija loptu, koja dolazi u noge Periću i on je šalje u mrežu.

U 26. minuti novi pogodak za Plemiće. Fantastičnu asistenciju napravio je Kalajdžić koji je jednom igraču Sloge loptu poslao kroz noge do Zeke, a ovaj lijepo pogađa za 5:3.

Pet minuta kasnije Sloga smanjuje rezultat. Čolak je odbio jedan udarac igrača Sloge, a lopta dolazi Zukanu koji postiže hat-trick i postavlja 5:4 na semaforu. 

Nakon toga gosti su bacili sve karte u napad. Krenuli su igrati s vratarem u polju i imali nekoliko odličnih prigoda, no na zavidnoj razini je večeras bio Marko Čolak. Jedan od napada Sloge 10 sekundi prije kraja utakmice prekida Ivan Sušac koji postiže pogodak za 6:4 i odvodi Zrinjski u četvrtfinale.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.