VIDEO  Stari Grad Salinesu "utrpao" šesticu, Brotnjo Glasincu sedam pogodaka, pobjeda Širokobriježana

Danas se igraju utakmice osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine u futsalu. U netom završenom derbiju u Tuzli, Mostar Stari Grad uvjerljivo je svladao momčad FC Salines Tuzla City rezultatom 2:6. 

Strjelici za Mostarce večeras su bili Bilal Jelić, dva puta Nermin Kahvedžić dok je Alen Radmilović postigao hat-trick. S druge strane za Salines su precizni bili Arnautović i Imširović.

Uvjerljivu pobjedu na gostovanju kod Glasinca u Sokolcu ostvarili su igrači Brotnja, koji su slavili rezultatom 1:7. 

Poveli su domaći pogotkom Arbinje u 9. minuti što je bio i njihov jedini pogodak na utakmici. Za momčad Tomislava Bevande večeras su strijelci bili Zvonimir Ćavar, Marin Sesar, Luka Pehar, dok je četiri pogotka postigao Ante Grbešić.

Od ostalih utakmica koje su završene, vrijedi istaknuti kako je MNK Hercegovina iz Širokog Brijega svladala Buba Maru u Cazinu rezultatom 3:6. Za Širokobriježane je jedan pogodak postigao Mario Mikulić, dva je dodao Ante Ljubić, dok je hat-trick upisao David Barbarić.

Seljak Livno na domaćem terenu slavio je protiv Liliuma rezultatom 7:6, a iznenađenje je napravio Beli Anđeo koji je iz Kupa izbacio GFC Sarajevo pobjedom od 5:2. 

Večeras se još igraju utakmice Zrinjski - Sloga te Policajac - Bosna Kompred.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.