Najava TV i radio emisije Zrinjski info

tv radio zrinjski info

TV magazin Zrinjski info podsjetiti će nas što se dešavalo u dosadašnjim Gradskim derbijima između HŠK Zrinjski i FK Velež. Vidjet ćete što o prošlim danima kažu neki od aktera tih utakmica koje su odigrane u našem gradu. Naši nogometaši su gostovali u Modriči i Sarajevu, pa ćete u emisiji vidjeti detalje sa tih utakmica, a moći ćete vidjeti i kako su naši juniori savladali Sarajevo na njihovom terenu. Sve to i još mnogo informacija Vas čeka sutra u našoj TV emisiji. Radio Zrinjski info u svom 25 izdanju donosi izvješća i izjave iz Modriče i Sarajeva, bili smo i na rukometnoj utakmici  HMRK Zrinjski-RK Čelik. Ovaj tjedan donosi sraz HŠK Zrinjski-FK Velež u senojorskoj, juniorskoj i kadetskoj konkurenciji, pa ćete čuti kakva su očekivanja pred ove utakmice. Za radio Zrinjski info govore Dragan Jović, Dragan Perić, Krešimir Kordić, Vlado Zadro, Marin Aničić, Vernes Selimović, Igor Žuržinov, Bata Puljić i Željko Anić.

TV emisija je na programu u petak sa počecima u 20 sati na TV Oscar C, te u 21 sat na HTV Mostar. Od ove emisije imat ćete priliku pogledati naš magazin i na Monet info kanalu u subotu. Radio emisija je na programu  u petak sa početkom u 20 sati i 15 minuta na Radio postaji Herceg Bosna, te u subotu na Radio postaji Mostar sa početkom u 10 sati.

Ne propustite naša izdanja jer mi smo jedini medij koji je bio uz Plemiće i u Modriči i Sarajevu. Ono što ne stignete pogledati i poslušati možete pronaći na našem portalu, kao i u tiskanom izdanju Pincom info.