Najava TV i radio emisije Zrinjski info 13.11

TV magazin Zrinjski info prikazat će kako je bilo na nogometnim  utakmicima HŠK Zrinjski sa FK Leotarom i FK Slogom, kao i izjave nekih od aktera sa ovih utakmica.TV emisija prikazat će kako su  košarkaši  HKK Zrinjski pobijedili Hercegovac, te kako su rukometašice izgubile od Goražda, a gost TV magazina bio je Nino Raspudić. Sve to kao i sve aktualne informacije imat ćete priliku pogledati u našoj TV emisiji.

Od ove emisije radio projekat više ne ide pod pokroviteljstvom Udruge prijatelja, a nastavit će se samo zahvaljujući dobroj volji par ljudi. U sutrašnjoj emisiji čut ćete sve aktualnosti iz športske obitelji Zrinjski. Naravno uz mnoštvo izjava, čut ćete što našu sportsku obitelj očekuje u narednom tjednu.

TV emisja je na programu na HTV Oscar C sutra (petak)sa početkom u 20 sati, dok će sat poslije biti prikazana na HTV Mostar. Radio emisija na programu je sutra (petak) u 20 sati i 15 minuta na Radio postaji Herceg Bosna, dok će repriza biti u subotu sa početkom u 10 sati na Radio postaji Mostar.

Naravno za sve vas koji slučajno propustite emisije one će biti dostupne putem našega portala.