FOTO  Treća večer malonogometnog Božićno-Novogodišnjeg turnira u Čapljini

Božićni turnir, malonogometni turnir Čapljina

ČAPLJINA-Na žalost publike i veliko ogorčenje organizatora prva utakmica treće večeri malonogometnog Božićno-Novogodišnjeg turnira u Čapljini na kraju nije ni odigrana.

Razlog je nedolazak ekipe Mepas Široki Brijeg pa je momčad KUMOVI Š.Brijeg izborila prolazak u danje natjecanje službenim rezultatom 3:0. Od organizatora turnira doznajemo kako je momčad MEPASA baš tražila promjenu termina odigravanja ove utakmice tj. da se baš igra sinoć umjesto tek za tjedana dana kako je bilo odlučeno na izvlačenju parova.

Organizator je tako izašao u susret momčadi MEPASA i pomjerio raspored natjecanja ali na kraju ova momčad opet nije došla na taj termin kojeg su i sami tražili. Iz Sportskog Saveza Općine Čapljina, kao organizatora turnira, ističu kako se ova momčad uopće nije javljala pa se onda i nije mogla uzeti jedna od zamjenskih momčadi.

U drugoj utakmici ove treće večeri turnira momčad Vojarne Božana Šimovića Čapljina nakon izvođenja šesteraca slavila je protiv momčadi MISIR Čapljina. Utakmica je završila rezultatom 1:1, pogodak za MISIR postigao je Karlović a za Vojarnu Božana Šimovića Barić. U izvođenju šesteraca junak je bio vratar Vojarne BŠ Dražen Burić koji je obranio tri udarca.