FOTO  Tko je grupa 'navijača' koja je podržavala Zrinjski u dalekom Kazahstanu?

Stadion HŠK Zrinjski,tobol,navijači

Zrinjski je jučer u Kazahstanu remizirao protiv domaćina Tobola 1:1 i tim rezultatom osigurao playoff Konferencijske lige što predstavlja najveći klupski uspjeh, a ukoliko prođe i tu prepreku - to će biti najveći uspjeh bh. nogometa.

No, ono što je svim navijačima Zrinjskog 'upalo u oči', ali i svima drugima koji su gledali prijenos utakmice bila je, po izgledu, grupa dalekoistočnih navijača, u dresovima Zrinjskog i klupskim zastavama.

Stadion HŠK Zrinjski,tobol,navijači

Kako saznajemo, radi se o domaćim navijačima kojima je generalni sponzor Zrinjskog M. T. Abraham prije početka utakmice podijelio rekvizite. Ne zna se je li u strahu da Zrinjskog 'na kraju svijeta' neće bodriti najvjerniji navijači Ultrasi ili iz marketinških razloga, no kazahstanski 'Ultrasi' dobili su uskoro originalno pojačanje na istoj tribini.

Stadion HŠK Zrinjski,tobol,navijači

Naime, na stadionu u Konstanayu pojavilo se šest navijača mostarskog kluba koji su si uspjeli priuštiti ovo gostovanje, a tome se očito nisu nadali ni u klubu, ni na terenu. Trener Sergej Jakirović netom nakon dolaska u Mostar odmah se zahvalio 'šestorci' na ovom potezu koji kopnenim putem iznosi oko ukupno 9000 kilometara.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.