SVEČANO PRETRAŽIVANJE Google čestita Zrinjskom osvajanje Kupa BiH

Zrinjski Google

Google tražilica odlučila je na svoj način čestitati HŠK Zrinjskom osvajanje Kupa Bosne i Hercegovine te danas pretraživanje novog-starog državnog prvaka na njihovim tražilicama izgleda svečano.

Naime, ukoliko ukucate 'HŠK Zrinjski' na tražilici nemojte se začuditi ako vas dočeka 'vatromet', dok na vrhu stranice stoji obavijest o finalu Kupa BiH, kao i preostali susreti koji čekaju Mostarce do kraja prvenstvenog rasporeda.

Zrinjski Google

Mostarski Zrinjski jučer je osvojio svoju drugu titulu Kupa u povijesti pobjedom nad gradskim rivalom Veležom u susretu koji se igrao u Zenici.

Strijelac jedinog pogotka na susret je bio Mario Ćuže koji je u 52. minuti efektno zatresao mrežu nakon fenomenalnog ubačaja Josipa Ćorluke.

Obje momčadi su u Zenici imale ogromnu podršku svojih navijača, a ovaj put trofej pobjednika ide pod Bijeli Brijeg. Dok je jučerašnja utakmica za Zrinjski imala značaj prestiža, Veležu je ovo bila sigurna ulaznica za Europu jer će sada teško i uz dosta sreće uspjeti uhvatiti pozicije koje vode u europska natjecanja.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.