STANKO BUBALO "Samo, Bože, zdravlja, na proljeće ćemo ubirati plodove kvalitetnog rada"

Stanko Bubalo
NK Široki Brijeg

Nogometaši Širokog Brijega već osam nalaze se na pripremama u turskoj Antalyi. Iako su do sada trebali odigrati već dva prijateljska susreta, odigrali su samo jedan. Zbog nevremena je odgođena utakmica protiv ukrajinskog Mariupola, ali su zato igrači Jure Ivankovića u subotu su slavili protiv austrijskog KSV 1919 rezultatom 3:2.

Sadržaj se učitava...

Sutra ih pak očekuje još jedan dvoboj protiv, točnije protiv SC Austria Lustenau (u 13 sati), a u četvrtak i utakmica protiv najzvučnijeg protivnika, kijevskog Dinama.

"Osjećamo se jako dobro, konačno imamo idealne uvjete za rad. Ovdje smo i zbog utakmica. Nažalost, u prvim danima nam je zbog kišnog nevremena otpala sigurno kvalitetna provjera s ukrajinskim FC Mariupol. Do sada smo odigrali jednu dobru utakmicu i zasluženo pobijedili, nadigrali austrijski KSV 1919. U preostale dvije provjere želimo vidjeti kako sve što radimo na treninzima izgleda na utakmicama", istaknuo je pomoćni trener NK Široki Brijeg Stanko Bubalo nakon upravo završenog treninga osmoga dana priprema u Antalyji.

"Osjeti se velika kohezija među nama, svi zaslužuju pohvale za maksimalan angažman. Kako igrači, tako i stručni stožer, medicinsko osoblje, ali i naš klupski predstavnik Ivan Zovko, koji nam je stalno na raspolaganju i od velike pomoći ovdje u Turskoj. Sigurno ćemo ubirati plodove kvalitetnog rada na proljeće. Samo, Bože, zdravlja", dodao je popularni Ronaldo iz Turčinovića.