Široki Brijeg otputovao u Tursku, pa ih dočekalo pomalo neugodno iznenađenje

Široki Brijeg pripreme Turska Antalyja
NK Široki Brijeg

Nogometaši Širokog Brijega otputovali su na pripreme u Tursku, gdje će se u Antalyji spremati za proljetni dio sezone i nastavak prvenstva Premijer lige BiH.

No, ove godine 'Plave' s Pecare u Turskoj je dočekalo neugodno iznenađenje. Naime, kako je rekao trener Jure Ivanković travnjaci su u jako lošem stanju.

Široki Brijeg pripreme Turska Antalyja

"Prvi je trening protekao u dobrom ritmu. Put je bio dug i naporan tako da nismo trenirali prevelikim intenzitetom. Odradili smo neke taktičke zamisli za sutrašnju utakmicu s FC Mariupol. Uvjeti su na visokoj razini. Možda jedinu zamjerku imamo na terene koji nisu u stanju u kakvom smo očekivali da će biti. Ipak, vjerujem kako ćemo uspjeti odraditi sve kako smo planirali i tako se pripremiti na najbolji mogući način za nastavak sezone, rekao je trener NK Široki Brijeg.

U Turskoj će momčad Širokog Brijega odigrati četiri kontrolna susreta. Sutra će 'Plavi' snage odmjeriti s FC Mariupol, zatim 5. veljače s KSV 1919, zatim 8. veljače s FC Austria Lustenau dok će 10. veljače odigrati susret protiv zvučnog protivnika Dynamo Kyiva.