Stadion HŠK Zrinjski dobiva novi travnjak, dobit će ga i ostali

Stadion HŠK Zrinjski dobiva novi travnjak, dobit će ga i ostali
hercegovina.info

Predsjednik Nogometnog Saveza Bosne i Hercegovine Vico Zeljković na današnjoj je sjednici Izvršnog odbora upoznao sve članove o sastancima koje je imao tijekom boravka u Švicarskoj a posebno o podršci koju je Savez dobio od UEFA-e i FIFA-e kad je riječ o realizaciji najavljenih projekata.

Nakon izlaganja predsjednika Zeljkovića, članovi Izvršnog odbora su usvojili Odluku kojom se definira način i dinamika realizacije Projekta rekonstrukcije glavnih terena stadiona 12 klubova Premijer lige. Tereni će biti s hibridnom travom a u planu je da se u svakoj od naredne četiri godine završe po tri stadiona, objavljeno je na službenoj stranici Saveza.

"Ovo je prvi korak u realizaciji projekta od kojeg će najviše koristi imati klubovi i generalno nogomet u BiH, govori Zeljković i nastavlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imponira mi jedinstvo koje se vratilo među članove Izvršnog odbora i sada krećemo još posvećenije u realizaciju zadataka. Nakon usvajanja ove Odluke ubrzo ćemo raspisati međunarodni tender za izvođače radova za rekonstrukciju terena svih 12 klubova. Planirano je da se do kraja ove godine izvrši rekonstrukcija tri stadiona i to "Tušanj“ u Tuzli, na kojem igraju dva kluba, FK "Sloboda“ i FK "Tuzla City“ , zatim stadion "Pod bijelim brijegom“ u Mostaru i "Gradski stadion“ u Banja Luci. Ulaganje u infrastrukturu je jedan od naših ključnih projekata i vjerujem da će novi Džeke i Pjanići na njima trenirati i igrati nogomet“, zaključio je Zeljković.