ŠOŠE "Gradimo kuću od temelja, ne smije biti razočarenja ako se i spotaknemo, neka samo igrači pruže sve od sebe"

ŠOŠE "Gradimo kuću od temelja, ne smije biti razočarenja ako se i spotaknemo, neka samo igrači pruže sve od sebe"
Hercegovina.info

Nakon duge 33 godine Velež večeras ponovno igra europsku utakmicu. 'Rođeni' će večeras na Grbavici dočekati momčad Coleraine iz Sjeverne Irske. Među navijačkim pukom mostarskog kluba ostaje mali žal što se utakmica neće igrati na "Areni Rođeni", no što je tu je. Sarajevo je relativno blizu, a i u glavnom gradu ima veliki broj simpatizera momčadi Feđe Dudića.

Direktor Veleža Džemil Šoše se nada kako će sve proteći u najboljem redu.

"Puno je protokola i organizacije zbog svih epidemioloških pravila. No, sve teče prema planu. Očekujemo veliku podršku naših navijača. Ulaznica još ima danas u prodaji i nadam se da će se sve prodati uz epidemiološki protokol te da će atmosfera će sigurno biti odlična. Bitno je da navijači "razbiju" tremu našim mladim igračima za koje je za mnoge od njih ovo prvi nastup u Europi, a nadamo ne i posljednji ove sezone", kaže Šoše.

Što se pak tiče događanja na terenu Šoše ističe:

"Sam uspjeh je nakon 33 godine izaći u Europu, ali ne treba sada u tome tražiti alibi i zadovoljiti se samo plasmanom. Idemo odigrati mušku utakmicu. Trener Dudić sigurno je odlično skautirao protivnika i dobro pripremio utakmicu. Na kraju će pobijediti bolji, a ja se nadam da će to biti Velež. Naka svaki igrač da 100 posto od sebe pa si nitko neće moći prigovoriti za krajnji ishod utakmice."

Direktor Rođenih smatra kako je ovo jedan novi početak Veleža.

"Nadam se da je ovo početak jedne nove ere Veleža. Prije nekoliko godina počeli smo "graditi kuću od temelja". Iz dana u dan ona dobiva sve ljepši izgled. Laganim, ali lijepim koracima idemo prema naprijed, zato ne smije biti razočarenja ako se i spotaknemo na nekoj od stepenica. Idemo dalje stvarati jaki Velež", dodaje.

Džemil Šoše uputio je i poruku navijačima.

"Neka nose našu momčad svih 90 minuta i neka ne bude niti najmanjeg incidenta, to je najvažnije. U Sarajevu, ali i iz Željezničara su nas lijepo dočekali i moramo vratiti na isti način. Uživajmo u trenutku i današnjem danu", rekao je Šoše za Hercegovina.info.

Utakmica Velež - Coleraine igra se večeras s početkom u 20:30 uz izravan prijenos na Arena Sport TV.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.