ŠIROKI SLAVIO NA PECARI Kapetan pogodio za nova tri boda, za veću pobjedu nedostajao je VAR

Široki Krupa
NK Široki Brijeg

Široki Brijeg večeras je na svom stadionu Pecara upisao nova tri važna boda. Igrači Tonija Karačića bolji su večeras bili od nogometaša Krupe rezultatom 1:0, a jedini pogodak na utakmici postigao je kapetan Dino Ćorić u 14. minuti utakmice.

Valja reći kako su utakmicu obilježile i dvije sporne situacije, u kojima je sudac mogao pokazati u dva navrata na bijelu točku u korist Širokog Brijega.

Karačić je na travnjak poslao momčad u sastavu; Zlomislić, Cipetić, Matić, Radeljić, Čuljak, Marić, Stanić, Pervan, Jović, Ćorić, Vukoja.

S druge strane Krupa je istrčala sa sljedećom jedanaestoricom; Kolak, Karišik, Redžić, Makitan, Dujaković, Palić, Svraka, Maksimović, Andrejić, Mandić, Nikolić.

Već u ranoj fazi utakmice Široki dolazi do pogotka. Igrala se 14. minuta susreta. Toni Jović sjajno prolazi ubacuje loptu u šesnaesterac gostiju, a kapetan Dino Ćorić glavom matira Kolaka.

U 19. minuti odlična prilika za Široki. Pucao je Jović, ali njegov udarac zaustavlja vratnica. U 31. minuti sporna situacija. Ćorić pada nakon udarca u kaznenom prostoru nakon što je ukrao loptu gostujućem igraču koji ga udara, Za Šehovića to nije kazneni udarac. 

U 35. minuti ponovno je svoj udarac isprobao Jović, no, Kolak to još bolje brani. Imali su i gosti svoje prilike u 43. minuti te 45. minuti, no, mreža Zlomislića ostala je netaknuta. U posljednjim sekundama prvog poluvremena, pucao je Vukoja, no, njegov šut odlazi tik uz vratnicu.

U nastavku u 49. minuti ponovno sporna situacija u kaznenom prostoru gostiju. Cipetić je ubacio, lopta pogađa u ruku igrača Krupe kod ubačaja ali sudac Šehović se ne oglašava

U 74. minuti mogao je Marko Pervan riješiti pitanje pobjednika. Izašao je sam Pervan pred Kolaka, no, vratar Krupe čita njegov udarac.

U 80. minuti prijete i gosti. Vukmanović ubacuje, ali Čuljak to u posljednji trenutak izbacuje glavom u korner. U 88. minuti nov prilika za Krupu. Pucao je Blažević, ali njegov udarac odlazi pokraj vrata Zlomislića.


Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao te je Široki upisao novu prvenstvenu pobjedu. Široki se tako nakon devet odigranih utakmica (s utakmicom manje) nalazi na trećem mjestu sa 17 osvojenih bodova, dok je Krupa predposljednja sa 7 osvojenih bodova iz deset kola.

Standings provided by SofaScore LiveScore
 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.