ŠIROKI SE OPRAŠTA OD DINKA GRBEŠIĆA Preminuo je veliki vojnik svoga grada i kluba

Dinko Grbešić
NK Široki Brijeg

Nakon što je jučer preminuo legendarni nogometaš Širokog Brijega Ante Tonćo Banožić - Bane, s Pecare su danas objavili još jednu tužnu vijest. U 29. godini života preminuo je veliki navijač kluba Dinko Grbešić.

"Ova 2020. godina donijela je mnogo tuge u našu plavu obitelj. Nažalost, jutros nas je zatekla još jedna tužna vijest. U 29. godini života preminuo je i prerano nas napustio Dinko Grbešić, mladić koji je rastao i srastao s Pecarom. Za njega su utakmice NK Široki Brijeg bile događaj koji se ne propušta. Naprosto - praznik! Od najmanjih nogu bio je "dvanaesti igrač" momčadi s Pecare. Cijeli svoj kratki život posvetio je svome klubu, radovao se pobjedama, slavio uspjehe i sanjao nove trofeje."

"Ni opaka i teška bolest nije ga mogli spriječiti u navijanju za svoj klub. Oprema s motivom voljenog kluba bila je neizostavan odjevni predmet i zaštitni znak našega Dinka. Svoj Grad Široki Brijeg beskrajno je volio i za njega živio. Bio je i preminuo kao veliki vojnik svoga grada i kluba."

"Ispraćaj našega dragog Dinka bit će u srijedu, 23. prosinca ispred Gradske mrtvačnice u Širokom Brijegu u 14 sati, a pokop će se obaviti na mjesnom groblju Bili Brig. Dragi Dinko, hvala ti za svaku pjesmu i svaki pljesak klubu koji je imao posebno mjesto u tvome srcu. Počivaj u miru Božjem i bodri nas s nekog boljeg mjesta, a mi ćemo vjerno čuvati uspomenu na tvoj dragi lik i mladića koji je ponosno nosio grb ovoga kluba. 
U ime našega kolektiva upućujemo iskrenu sućut obitelji, prijateljima i poznanicima našega Dinka", priopćili su s Pecare.